Šproty
Popis
Šproty vznikají šetrným sušením proudícím vzduchem do teploty 45°C po dobu dvou dnů. Díky tomu je zachováno maximum vitamínů a všeho dobrýho.
Jsou výborný i takhle samotný, ale zkoušeli jste je naložit na pár dní do lososového oleje nebo zalít vývarem? Stokrát lepší! Že nevíte jak na to? Hmm, tak já vám to prozradím krok za krokem:
1. Koupit rybičky a lososový olej u nás v Krmelci.
2. Vyčkat na pípnutí smsky/emailu, že si můžete vyzvednout balíček s dobrotama.
3. Zalít rybičky lososovým olejem (na 100g rybiček cca 5-8 g oleje, stačí fakt maličko!).
4. Uložit do lednice. ❄️
5. Vyzvednout v lednici nejdříve za pár hodin, nejdéle za 3 dny.
Dobrou chuť!
Obsah živin: 62 % bílkovin, 16 % tuku, 8 % popelovin ( nespalitelná organická hmota ), vláknina 4,5 %.
Posíláme ve zrecyklovaných sklenicích.
Hmotnost | 1 kg |